Τσουρέκια & κουλούρια: Το γλυκό δίλημμα του Πάσχα!

ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Print this page
Print
Email this to someone
email

Picture

Τι είναι το Ελληνικό Πάσχα χωρίς τσουρέκι και κουλουράκια!

Είστε σίγουροι ότι το Πάσχα πλησιάζει όταν οι φούρνοι αρχίζουν να βγάζουν εκείνες τις χρυσόξανθες πλεξούδες και τα στρογγυλά καρβέλια γλυκού ψωμιού, το άρωμα των οποίων πλημμυρίζει ολόκληρη τη γειτονιά.


Στο ερώτημα λοιπόν «κουλούρια ή τσουρέκι» απαντάμε ότι

Πρέπει όμως να είμαστε προσεχτικοί στον τρόπο κατανάλωσης αυτών των γλυκισμάτων, ώστε να μην επιβαρυνθούμε με περιττές θερμίδες και λιπαρά.

Γι’αυτό λοιπόν καλό είναι να καταναλώνουμε 1 φέτα τσουρέκι ή 1 κουλουράκι το πρωί με 1 ποτήρι ημίπαχο γάλα.

Αθηνά Ρούντου
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, ΒSc

http://www.logodiatrofis.gr/2012-06-28-06-36-18/2012-06-28-07-01-37/1024–a-

ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Print this page
Print
Email this to someone
email

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: