Ζελέ με γιαούρτη

ΚοινοποίησηShare on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Picture

Μια δροσιστική απόλαυση με λίγες θερμίδες και αρκετά θρεπτικά συστατικά που μπορεί να έχει τη θέση του απογευματινού σνακ στη διατροφή σας, αντικαθιστώντας μια μερίδα φρούτων.

Υλικά:

  • ένα κουτί ζελέ φράουλα
  • ένα ποτήρι νερό
  • ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
  • 300 γραμμ φράουλες και κεράσια
  • 400 γραμμ γιαούρτι
  • δύο κουταλιές της σούπας αμύγδαλο τριμμένο

Τρόπος παρασκευής:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε 1 ποτήρι βραστό νερό και ανακατεύουμε το ζελέ, έπειτα προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες. Μόλις αρχίσει να πήζει το βγάζουμε από το ψυγείο και ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Εν συνεχεία προσθέτουμε τα φρούτα τα οποία έχουμε κόψει και το τριμμένο αμύγδαλο και το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για αρκετές ώρες.

Βαγγέλης Ζουμπανέας Διαιτολόγος Διατροφολόγος

ΑΡΧΙΚΗ

ΚοινοποίησηShare on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *