Αποσύρονται από τον ΕΦΕΤ αλλαντικά γνωστών εταιριών

ΚοινοποίησηShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Picture

Αποσύρονται από τον ΕΦΕΤ αλλαντικά γνωστών εταιριών – Περιέχουν χρωστική που παράγεται από σκαθάρια.

Πρόκειται για την ουσία Ε120 η οποία είναι χρωστική προσδίδει ένα έντονο κόκκινο χρώμα στα προϊόντα.
ο κ. Κατσαρός ο οποίος επισημαίνει πως μπορούν να προκαλέσουν βλάβες «στο συκώτι, το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και στο κεντρικό νευρικό σύστημα».

Πρόκειται για τα εξής προϊόντα:

1. «Χοιρινή ωμοπλάτη για πίτσα σε φέτες» Aro, βάρους περίπου 1kg το οποίο παράγεται από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΡΗ Ο.Ε.» για λογαριασμό της επιχείρησης «ΜΑΚΡΟ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ» με αριθμό παρτίδας και ανάλωση:

. lot 040713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 14.10.2013,

. lot 040613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 04.09.2013,

. lot 070613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 11.09.2013,

. lot 180613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 18.09.2013,

. lot 270613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 06.10.2013,

. lot 020713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 09.10.2013,

. lot 020713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 10.10.2013

2. «Μπέικον Catering φέτες Snack», Creta Farm, βάρους 1,5 kg, L01318502

«Μπέικον φιλικό», Creta Farm, βάρους 100 gr, L01320006 με ανάλωση μέχρι 16.12.2013

«Μπριζόλα καπνιστή», Creta Farm, βάρους 160 gr, (2?), L01317606 με ανάλωση μέχρι 23.09.2013

«Ζαμπόν μπούτι», Creta Farm, βάρους 160 gr, (2?) GR, L01316328 με ανάλωση μέχρι 10.09.2013

«Μπέικον ρολό σε φέτες», Creta Farm, βάρους 160 gr, L01317406, με ανάλωση μέχρι 21.09.2013

«Μπριζόλα Καπνιστή», Creta Farm, βάρους 160gr, L01318406, L01319106, L01317006, L0131760 τα οποία παράγονται από την εταιρεία CRETA FARM A.E..

3. «Γαλοπούλα Βραστή» ΠΑΣΣΙΑΣ, βάρους 180 gr, L77288, L77667, L77316

«Γαλοπούλα Καπνιστή», ΠΑΣΣΙΑΣ,, βάρους 180 gr, L77386, L77516, L77459, τα οποία παράγονται από την εταιρεία ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

http://www.newsdiet.gr/

ΚοινοποίησηShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *