Τα οικονομικά κέρδη από την επίσκεψη στο Διαιτολόγο

ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Print this page
Print
Email this to someone
email

Τα οικονομικά κέρδη από την επίσκεψη στο Διαιτολόγο

Μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά στην πραγματικότητα τα χρήματα που θα δώσετε να την παρακολούθηση ενός διαιτολογικού προγράμματος μπορούν να επιστρέψουν τελικά στην τσέπη σας.

Σε περιπτώσεις προβλήματος με μεταβολικό σύνδρομο (υπέρταση, χοληστερίνη, διαβήτης κλπ) ο στόχος είναι να βελτιωθούν οι δείκτες που προβλημάτισαν τον γιατρό. Όταν γίνει αυτό μέσω της διατροφής και της σχετικής συντήρησης τότε δεν θα χρειαστεί να επισκέπτεστε πλέον συχνά το γιατρό σας παρά μόνο για το ετήσιο τσεκ απ.

Σε περιπτώσεις που έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας όπως τα παραπάνω που αναφέραμε και με τη βοήθεια σωστής διατροφής επανέλθετε στα φυσιολογικά επίπεδα, τότε γλυτώνετε τα χρήματα που θα δίνατε στα φάρμακα αν συνεχίζατε να τα παίρνετε.

Η εμφάνιση όπως και να το κάνουμε παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μας. Έτσι όπως έχουν αποδείξει τα άτομα που είναι στο ιδανικό τους βάρος βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά και την κρατάνε πιο εύκολα. Ειδικά στη σημερινή εποχή που οι δουλειές είναι δυσεύρετες, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Η απώλεια κιλών θα σας βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά, θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει να νοιώσετε όμορφα, μια και θα έχετε καταφέρει να πετύχετε ένα σημαντικό στόχο. Η ψυχολογική αυτή ευεξία θα σας κρατήσει μακριά από επισκέψεις σε ψυχολόγους, τη χρήση αντικαταθλιπτικών κλπ

Με σωστή διατροφή μπορείτε να χάσετε κάποια κιλά και έτσι να αποφύγετε να δώσετε χρήματα σε όργανα γυμναστικής , συμπληρώματα διατροφής κλπ. Φυσικά τα χρήματα που θα δώσετε σε ένα γυμναστήριο αποτελούν και αυτά επένδυση στην υγεία σας.

Οι αποδείξεις από διαιτολόγο, όπως είχαμε πει και από την περασμένη εβδομάδα είναι από τις λίγες που μπαίνουν κανονικά στην εφορία και θα σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε το απαιτούμενο ποσό για να γλυτώσετε το πρόστιμο.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίσετε και τα χρήματα που κερδίζετε περιορίζοντας τα έξοδα μετακίνησης σε γιατρούς και φαρμακεία αλλά και στο νοσοκομείο για ραντεβού & εξετάσεις που πλέον τις πληρώνετε προκαταβολικά.

Εκτός λοιπόν από τη μεγάλη βοήθεια που θα έχετε σε θέματα υγείας και εμφάνισης, με την επίσκεψη σε ένα διαιτολογικό γραφείο, έμμεσα μπορείτε να πάρετε τα χρήματα σας πίσω, με πολλούς και διάφορους τρόπους.

 

 

Πηγή: Άποψη του χρόνου https://issuu.com/apopsilive/docs/__.829

ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Print this page
Print
Email this to someone
email

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: