
- Ξύσμα από ένα lime
- 1/3 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λάιμ (από περίπου 4 λάιμ)
- 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές τεκίλα (προαιρετικά)
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σκόνη
- 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
- 4 φιλέτα κοτόπουλο φιλεταρισμένα στη μέση (σύνολο 8 φέτες)
Οδηγίες
- Βάλτε όλα τα υλικά σε μια σακούλα φούρνου και τοποθετείστε τη στο ψυγείο σας για ένα ολόκληρο βραδύ.
- Την ημέρα του ψησίματος φροντίζουμε η θερμοκρασία της ψησταριάς να είναι μέτρια προς υψηλή. Ψήνετε τα φιλετάκια κοτόπουλο για 4 5 λεπτά σε κάθε πλευρά.
- Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε μια ασπίδα προστασίας στο κρέας προκειμένου να μην χάσει τους ζωμούς του.
- Σερβίρετε αμέσως και πάντα ζεστό ώστε να μην χάσετε τίποτα από την απολαυστική γεύση που έχετε δημιουργήσει.
- Καλή σας Όρεξη.
Μέγγουλης Χρήστος Meat Delicatessen Megoulis
http://www.diatrofi.gr/index.php/e-foodnews/e-food-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/mageirikh/item/2943-%CE%A4%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-30-%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%BF-%CE%9A%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%9B%CE%B1%CE%B9%CE%BC,-%CE%A4%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B9-%CE%A4%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BB%CE%B1