Η διαιτολόγος διατροφολόγος Τσαπράζη Τριάδα M.Sc. Med Sci στο γραφείο της στην Αλεξανδρούπολη προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.
Η διαιτολόγος διατροφολόγος Τσαπράζη Τριάδα M.Sc. Med Sci στο γραφείο της στην Αλεξανδρούπολη προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Ζελέ με γιαούρτη

Picture

Μια δροσιστική απόλαυση με λίγες θερμίδες και αρκετά θρεπτικά συστατικά που μπορεί να έχει τη θέση του απογευματινού σνακ στη διατροφή σας, αντικαθιστώντας μια μερίδα φρούτων.

Υλικά:

  • ένα κουτί ζελέ φράουλα
  • ένα ποτήρι νερό
  • ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
  • 300 γραμμ φράουλες και κεράσια
  • 400 γραμμ γιαούρτι
  • δύο κουταλιές της σούπας αμύγδαλο τριμμένο

Τρόπος παρασκευής:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε 1 ποτήρι βραστό νερό και ανακατεύουμε το ζελέ, έπειτα προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες. Μόλις αρχίσει να πήζει το βγάζουμε από το ψυγείο και ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Εν συνεχεία προσθέτουμε τα φρούτα τα οποία έχουμε κόψει και το τριμμένο αμύγδαλο και το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για αρκετές ώρες.
Βαγγέλης Ζουμπανέας Διαιτολόγος Διατροφολόγος

ΑΡΧΙΚΗ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.