

Υλικά για 4 άτομα:
- 4 φλιτζάνια ώριμο πεπόνι, σε μικρά κομμάτια
- 1 γιαούρτι 2%
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 κουταλιά φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
- ½ κουταλάκι μέντα
Τρόπος παρασκευής:
Ρίχνετε το πεπόνι, το γιαούρτι, το μέλι και το χυμό λάιμ στο μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν πολτός. Κατόπιν, μοιράζετε το μίγμα σε 4 μπολάκια και, πριν τα σερβίρετε, τα πασπαλίζετε με τη μέντα.
Μαυρογιαννη Γεωργία Διαιτολόγος Διατροφολόγος
www.diatrofi.gr