

Μια εύκολη, γρήγορη και θρεπτική συνταγή!
Υλικά:
- 1 γιαούρτι
- Μαύρη σοκολάτα
- Σοκολάτα γάλακτος στέβια
- Δημητριακά
- Ξηροί καρποί
- 3 κουταλιές της σούμας βρώμη
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
1ος τρόπος
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί
- Τοποθετούμε σε ένα μπολ το γιαούρτι μαζί με τη λιωμένη σοκολάτα. (Για να απομακρύνουμε τη σοκολάτα από το σκεύος όπου την έχουμε λιώσει χρησιμοποιούμε το γάλα)
- Τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα
- Προσθέτουμε στο μείγμα τη βρώμη και ανακατεύουμε καλά
- Απλώνουμε το μείγμα σ’ ένα ταψί πάνω σε μια λαδόκολλα
- Αλέθουμε ελαφρά (χωρίς να γίνουν σκόνη) ή τρίβουμε με τα χέρια μας τους ξηρούς καρπούς και τα δημητριακά και τα απλώνουμε πάνω στο μείγμα
- Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη για τουλάχιστον 12 ώρες
2ος τρόπος
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί
- Χτυπάμε το γιαούρτι σ’ένα μπολ μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα
- Προσθέτουμε στο γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά
- Απλώνουμε το γιαούρτι σ’ ένα ταψί πάνω σε μια λαδόκολλα
- Απλώνουμε τη λιωμένη σοκολάτα
- Αλέθουμε ελαφρά (χωρίς να γίνουν σκόνη) ή τρίβουμε με τα χέρια μας τους ξηρούς καρπούς και τα δημητριακά και τα απλώνουμε πάνω στο μείγμα
- Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη για τουλάχιστον 12 ώρες
- γιαούρτι
- συνταγή
- γλυκό