Η διαιτολόγος διατροφολόγος Τσαπράζη Τριάδα M.Sc. Med Sci στο γραφείο της στην Αλεξανδρούπολη προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.
Η διαιτολόγος διατροφολόγος Τσαπράζη Τριάδα M.Sc. Med Sci στο γραφείο της στην Αλεξανδρούπολη προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Και επειδή είναι Αύγουστος και έχω το χρόνο αναρωτιέμαι ….

 
Πόσες γνώσεις για την διατροφή και την υγεία του ανθρώπου μπορεί να αποκτήσει ένας άνεργος στην προσπάθεια του να βρει δουλειά με λίγα “σεμινάρια» marketing και πωλήσεων που θα παρακολουθήσει;
Πήγα ο ίδιος να ρωτήσω πώς γίνονται όλα αυτά και δεν μπόρεσα να εισέλθω στο χώρο γιατί δεν είχα “σύσταση» για να τον επισκεφτώ… και απορώ(!) πως κάποιος μπορεί να εμπιστευθεί την υγεία του σε ένα χώρο που λειτουργεί με τέτοιο τρόπο;
Πως μπορεί να εμπιστευθεί την υγεία του σε κάποιους που σε “προσηλυτίζουν» στο δρόμο με προφάσεις τύπου κάνουμε μία έρευνα ή κερδίσατε κάτι (λιπομέτρηση- που δεν έχουμε το επιστημονικό υπόβαθρο να το αξιολογήσουμε) και πολλές άλλες; Ούτε οι αιρέσεις δεν κάνουν τέτοιο προσηλυτισμό!
Ποιος δεν κατάλαβε πριν το διαβάσω ότι μιλάω για τους ……………Χερμπαλαφιώτες;
Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε ένα περιστατικό όπου μία φίλη μου η οποία έχοντας μόλις γεννήσει (πριν δύο μήνες) και θηλάζοντας το παιδάκι της την προσέγγισε ένας “Σύμβουλος Ευεξίας” και της έδωσε δώρο μία μέτρηση “Αξιολόγηση Σωματικής Κατάστασης» με δώρο κουπόνι αξίας 50 ευρώ(!) και αφού έγινε η “γνωμάτευση» σε μία κοπέλα το ξαναγράφω που μόλις γέννησε και θηλάζει και κάνοντας της την καρδιά περιβόλι για να την πιέσει να πάρει τα σκευάσματα!!!)
ΥΓ. Δεν έχω την απαίτηση να κάνει κάτι το κράτος και η πολιτεία γιατί με λύπη μου παρατηρώ πως υστερεί και σε πολλά άλλα προβλήματα σοβαρότερα ή μη, απλά εφιστώ την προσοχή του καταναλωτικού κοινού. Η εκμετάλλευση του κόσμου για να βρει δουλειά οδηγεί ανύποπτους πολίτες σε διάφορες πυραμίδες με αποτέλεσμα να μην εξετάζουν τίποτα άλλο παρά μόνο το κέρδος και το ποσοστό τους!
  • herbalife

Πηγή: http://diatrofi.gr/index.php/diaita/diatrofikoi-mythoi/item/3864-%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%91%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%87%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%E2%80%A6