Η διαιτολόγος διατροφολόγος Τσαπράζη Τριάδα M.Sc. Med Sci στο γραφείο της στην Αλεξανδρούπολη προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.
Η διαιτολόγος διατροφολόγος Τσαπράζη Τριάδα M.Sc. Med Sci στο γραφείο της στην Αλεξανδρούπολη προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Με μικρά βήματα 1-1-2016

me mikra bhmata
 
Απογοητευμένοι από τις επιδόσεις των ημερών; Θυμωμένοι από το παραστράτημα στο τελευταίο γιορτινό γεύμα; Ηττημένοι από την επιθυμία για γλυκά; Ακούτε την φωνούλα της αναβολής να ψιθυρίζει “Άστο μωρέ για μετά τις γιορτές, η πιατέλα με τα γλυκά έχει μερικά ακόμα υπόλοιπο”; Νοιώθετε την ανάγκη να βυθιστείτε στο πάτο της κατσαρόλας με εκείνο το special φαγητό και να ξεχάσετε τα πάντα;
Η απάντηση είναι απλή, “Αυτά συμβαίνουν και θα ξαναγίνουν”. Το ζήτημα είναι ο τελικός προορισμός.
Όσο θυμό και αν νοιώθετε, όσο και απογοητευμένοι αν είστε από τον εαυτό σας και από τις επιδόσεις των ημερών, η αλήθεια είναι ότι ξημέρωσε μία ακόμα νέα μέρα και πάλι έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε πορεία και να κάνετε την διαφορά. Να ξεφύγετε από την παγίδα της αναβολής και “…από αύριο”. Να ξεβολευτείτε μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Όχι μην ορκιστείτε ότι θα χάσετε ΟΟΟΟΟΛΑ τα κιλά, ούτε ότι δεν θα ξαναφάτε ποτέ γλυκά / αγαπημένα φαγητά / λιχουδιές κλπ. Ούτε να ξεκινήσετε να κάνετε μεγαλόπνοα πλάνα άσκησης και εντατικής παρακολούθησης προγραμμάτων σε γυμναστήρια κλπ. Όλα αυτά εύκολα μπορούν να ανατραπούν από την καθημερινότητά μας.
Αντί λοιπόν να δίνετε όρκους και υποσχέσεις που πιθανότατα (η ζωή είναι μεγάλη) θα παραβιάσετε, αντί να κάνετε μεγαλόσχημες δηλώσεις και βαρύγδουπες ανακοινώσεις μπροστά από το καθρέφτη, κάντε κάτι απλό. Πάρτε την απόφαση να φροντίσετε τον εαυτό σας.
Ξεκινήστε με μικρά βήματα που θα αλλάξουν την καθημερινότητα και θα σας βάλουν σε μία τροχιά αυτοβελτίωσης και μόνιμης αλλαγής.
  • γλυκά
  • κιλά
  • ημερολόγιο

Πηγή: http://diatrofi.gr/index.php/diaita/2012-01-03-12-24-06/item/4013-%CE%9C%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-1-1-2016