Η διαιτολόγος διατροφολόγος Τσαπράζη Τριάδα M.Sc. Med Sci στο γραφείο της στην Αλεξανδρούπολη προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.
Η διαιτολόγος διατροφολόγος Τσαπράζη Τριάδα M.Sc. Med Sci στο γραφείο της στην Αλεξανδρούπολη προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Ωραίος και πολυμήχανος ως Έλλην

oraioi os ellhnes baggelhs
 
Μου αρέσουν οι ωραίοι Έλληνες. Μου αρέσουν οι ωραίοι άνθρωποι, που καθημερινά δείχνουν το μεγαλείο τους. Μου αρέσουν οι Έλληνες που προσφέρουν απ’ το υστέρημα της ψυχής τους όταν η ανάγκη σέρνεται θαλασσοπνιγμένη μπροστά στα πόδια τους, αποδεικνύοντας το μεγαλείο της αλληλεγγύης τους, δίχως να αποσπούν εκ των προτέρων ληστρικά ανταλλάγματα.
Εκτιμώ τους Έλληνες που δεν έχουν ανάγκη τα βραβεία, παρά αποδεικνύοντας με τις πράξεις τους ότι η φιλοξενία είναι απόρροια μιας έμφυτης ενσυναίσθησης απέναντι των δεινών του κατατρεγμένου.
Μου αρέσουν οι βιοπαλαιστές που στη φάση οποιασδήποτε “κρίσης» βρίσκουν μια ευκαιρία για μια νέα ανάταση. Μου αρέσουν οι ωραίοι χαρακτήρες που πριν την κατάληξη, ανακαλύπτουν την προσωπική τους ανάσταση. Μου αρέσουν οι επαγγελματίες που θα πουν ένα καλό λόγο σε κάθε αξιόλογη προσπάθεια, ακόμα κι αν αυτή προέρχεται από τους ανταγωνιστές τους. Μου αρέσουν οι μαχητές που βλέπουν τα επιτεύγματα των αντιπάλων τους ως το δέλεαρ για να ξεπεράσουν αυτούς και τον εαυτό τους. Μου αρέσουν οι νέες ιδέες, οι νέες δημιουργίες, τα εξαιρετικά επιτεύγματα, οι πρωτοποριακές λύσεις και προτάσεις των νέων Ελλήνων που δεν έσκυψαν το κεφάλι στη προμελετημένη παγίδα της οικονομικής ύφεσης αλλά επινόησαν, ξεχώρισαν, υποστήριξαν και κυρίως συνένωσαν ταλέντα και δεξιότητες ώστε να προβάλουν ψηλά ένα νέο δημιουργικό πρόσωπο, άξιο συγχαρητηρίων για τις καινοτόμες ιδέες και δημιουργίες.
Στους Έλληνες που λόγω επαγγέλματος είμαι πιο κοντά τους και αφορούν κυρίως τον τομέα της αγροτικής και ζωικής παραγωγής και προϊόντων διατροφής, τι να πρωτοθαυμάσω… Σε όποια έκθεση τροφίμων και ποτών να παρευρεθώ, μένω έκθαμβος με τα καινοτόμα προϊόντα, με τα απίθανα νέα λειτουργικά τρόφιμα, με τις εξαιρετικές γεύσεις, με την σύγχρονη αναβίωση προϊόντων της Ελληνικής παράδοσης, με την εμφάνιση νέων καλλιεργειών, με την ανάπτυξη τροφίμων και ποτών που απ’ τη φύση τους χαρακτηρίζονται ως υπερτροφές κι ένα σωρό άλλα…
Θαυμάζω τους πολυμήχανους Έλληνες και περιμένω με ανυπομονησία να δω, να μυρίσω, να αγγίξω να γευτώ όλο και περισσότερα προϊόντα και να τσουγκρίσω με όλους αυτούς ένα αρωματικό Ελληνικό κρασί προς χάριν της ακοής, αναμένοντας τα καλύτερα μαντάτα κι ευχόμενος από καρδιάς καλοτάξιδα στα πέρατα της πατρίδος μας και του κόσμου ολόκληρου…

Πηγή: http://diatrofi.gr/index.php/food/food/item/4042-%CE%A9%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%AE%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%89%CF%82-%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD