Η διαιτολόγος διατροφολόγος Τσαπράζη Τριάδα M.Sc. Med Sci στο γραφείο της στην Αλεξανδρούπολη προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.
Η διαιτολόγος διατροφολόγος Τσαπράζη Τριάδα M.Sc. Med Sci στο γραφείο της στην Αλεξανδρούπολη προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Τριάδα Χ. Τσαπράζη

Η Τσαπράζη Τριάδα γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1985. Είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος,  Διατροφής και Διαιτολογίας Κρήτης (2009). Η πρακτική της άσκηση έλαβε μέρος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου ήταν βοηθός διαιτολόγου. Εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με θέμα «Ψυχική υγεία και Διατροφή σε άτομα με καρκίνο του μαστού».
Το 2009 συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο κατακτώντας το 2010 τον τίτλο MSc med (Master in Science in Medical Science) in Human Nutrition with specialisation in Obesity and Weight Management με τίτλο πτυχιακής εργασίας «A data audit of the Glasgow and Clyde Weight Management Service (GCWMS) with emphasis on gender differences» στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, Σκωτία.
Από το 2010 συμμετείχε ως ερευνητική συνεργάτης του University of Glasgow, Biomedical and LifeSciences σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα διατροφής.
Από το 2009 είναι μέλος του Nutrition Society (NS).
Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων Διατροφής – Διαιτολογίας, παχυσαρκίας και ενημερώνεται συνεχώς για νέες έρευνες σχετικά με την διαιτολογία. Ασχολείται τακτικά με την συγγραφή άρθρων διατροφής σε περιοδικά και online web-sites.
Από τον Οκτώβριο του 2013 βρίσκεται μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη όπου είναι ιδρυτής του Επιστημονικού Κέντρου Σύγχρονης Διαιτολογικής και Διατροφικής Υποστήριξης που βρίσκεται στην οδό 14ης  Μαΐου 4, 2ος  Όροφος, Αλεξανδρούπολη, 68100
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 698 02 444 62
E-mail: tsaprazitr@gmail.com